woensdag 15 augustus 2012

Lief koffertje!

Tijdens onze vakantie kampeerden we 3 weken in Drenthe. We hadden zoveel plezier op de camping dat we voor de rest niet zoveel hebben ondernomen. We genoten van elkaar, de rust, het plezier van de kinderen en het gemakkelijke leven. Gemakkelijk leven, want wat is het simpel om 's morgens alléén even de voortent een beetje op te ruimen en uit te vegen en dat er verder helemaal geen huishoudelijke klusjes zijn. Maar toch zijn we een paar keer de camping afgeweest om in de omgeving wat rond te kijken, of gewoon heel praktisch omdat er boodschappen gedaan moesten worden. In het dorp vlakbij de camping was een braderie en daarbij een kofferbakmarkt en op de kofferbakmarkt vond ik dit schattige koffertje.Het lag tussen allemaal "dure" rommelmarktspullen dus ik durfde bijna niet te vragen wat de verkoper er voor wilde hebben. Hij vroeg €2,00... dus verkocht. Pas toen hij het koffertje overhandigde voelde ik dat er ook nog wat in zat. 


Natuurlijk was ik erg nieuwsgierig wat er in zat maar eerst nog maar even verder kijken. Pas toen we later in het bos bij een meertje gingen picknicken dacht ik er weer aan. Dus gauw kijken... en het was een dokterssetje. Toch leuk zo´n extra verrassing, want het ging mij alléén maar om het koffertje. De meiden hebben er in de vakantie veel meegespeeld.


2 opmerkingen:

  1. Hoi hilde,
    dat is nog eens een verassing en dat voor maar twee euro's....leuk is het in Drenthe hé...wij wonen daar namelijk, fijn te horen dat jullie een mooie vakantie hebben gehad.
    Nog een fijne avond en een groetje.ELLY.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke vondst zeg en wat is dat kamperen toch zalig!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat!

Groetjes Hilde