zaterdag 7 juli 2012

Groene tuin

Vorig jaar bloeide alles mooi in de tuin. Struiken vol met hortensia's in mooie roze en blauwe kleuren. Helaas hebben de struiken veel te lijden gehad van de strenge winterperiode in februari. Dit jaar zitten er bijna geen knoppen en  ook bijna nog geen bloemen in de struiken. Alléén heel veel blad. Ook mooi....zeker met andere elementen in de tuin. Hopelijk bloeit alles volgend jaar weer volop!!3 opmerkingen:

 1. Het groen in je tuin is mooi, maar ik herken het wel hoor, de Hortensia's bloeien hier ook niet allemaal en de Hibiscus heeft veel blad, maar geen knoppen...
  Toch maar lekker genieten...

  Lieve groetjes,
  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo te zien gaat de sedum straks nog wel bloeien! En de hibiscus misschien ook wel :-) Wat ik wel eens doe is 'smokkelen'; op de plekken waar het te kaal / groen is zet ik dan een bloeiende plant-in-pot in de border... Heb je altijd gewenste kleur! Maar vriendlief vind groen erg mooi, dus die zal jouw tuin prachtig vinden!

  Groetjes Riri

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier is het precies net zo als bij jou...Mijn hortensia's hebben ook veel blad maar lang niet zo veel bloemen als vorig jaar helaas.
  Ik vind het best jammer maar het is echt een strenge winter geweest en daar hebben ze toch behoorlijk onder geleden.
  Ik vind je vogelhuisje zo leuk, echt een schatje...
  Nog een fijne dag...ELLY

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat!

Groetjes Hilde