maandag 9 mei 2011

Mama de liefste

Mijn eerste mama-dag als mama van 2 meiden. Iets om dankbaar voor te zijn.  Zo lief ... allebei knutselden ze een mooi cadeautje. De oudste zei er ook nog een lief gedichtje bij op en de jongste had ook een verhaaltje te vertellen. Daar kan geen ander cadeautje tegen op...Van de jongste een mooie pot mama- thee. Ik dacht laatst al een keer wat heeft ze nou op haar teennageltje (haha)


En van de oudste een lekker recept om samen met haar te maken, met heel praktisch een garder.
Op kinderdagverblijf en school zijn ze er maar weer druk mee geweest.

Het is rustig... zeg maar gerust stil op Hilde's huis en tuin. Ja, niet dat we niks beleven... maar het is gewoon druk met van alles en nog wat, waardoor er minder tijd overblijft om bezig te zijn met huis en tuin. Ik ben al blij als we de week gewoon doorkomen met werken, school, zwemles, vrijwilligersactiviteiten, spelen, zingen en we huis en tuin op orde kunnen houden. De tijd die er overblijft wordt natuurlijk besteed aan genieten van elkaar en samen leuke dingen doen. Jullie blogs lees ik met veel plezier en de ideeën worden opgeslagen voor de periode waarin er weer wat meer tijd over blijft...

5 opmerkingen:

 1. Het is zo genieten, moederdag, wat ben je
  dan blij dat je moeder mag zijn op zo'n dag!!
  Geniet jij maar lekker van je gezin en alle activiteiten, bloggen komt heus wel weer.

  Groetjes,Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk genieten zo he, met je 2 meisjes.
  En wat een schattige gedichtjes.

  groeten Herma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lieve woorden van je dochters...aan de ene kant vind ik moederdag altijd een commercieel gebeuren, maar aan de andere kant is het altijd zo lief wat ze voor je doen!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schattig he die eigengemaakt knutsels en versjes....Enne gewoon je ding doen, er komt vanzelf weer tijd om meer tijd te besteden aan het bloggen....Niets moet hier!

  Fijne week, groetjes Evelien

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat!

Groetjes Hilde