vrijdag 20 mei 2011

Blij in de tuin...

Vorig voorjaar verwijderden we een hele haag coniferen in de voortuin, want ...te breed, niet meer zo mooi groen, zeg maar gewoon lelijk bruin , daarvoor in de plaats kwam er een schutting, met een hek aan de voorkant en witte hortensia's in het perkje tegen het hek aan en verder gras, voor een open blik naar ons huis.  Maar alléén een schutting was wel een beetje saai. Dus was ik aan het denken en aan het zoeken naar iets leuks voor aan de schutting. Liever geen klimop, of andersoortig klimspul... want dat woekert mij veel te snel door de hele tuin. En ik ben van het "netjes" en het "overzichtelijke". Maar vorige week vond ik het en ik werd er helemaal blij van. Helemaal in mijn kleur en stijl en ook nog met een stukje herinnering, want mijn oma had deze bloemetjes ook altijd gezellig in hangbakken aan de reling van haar balkon. Als ik geraniums ruik moet ik hier altijd even aan denken. Vanuit het keukenraam zie ik de emmertjes hangen en ik word er helemaal blij van!!


6 opmerkingen:

 1. Helemaal Hilde!
  Fijn weekend,
  Corien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk Hilde, die kleur blauw is lekker zonnig! Genieten nu in de tuin... Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi en fleurig!
  Groetjes en fijn weekend,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je dat leuk gedaan en zo gezellig in jouw kleuren!! Vanuit je keuken geniet je dan extra mee..heel leuk.

  Groetjes,eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk die witte geraniums, mijn oma had ze ook altijd. Maar niet in die fantastische blauwe emmertjes. Dat ziet er echt super uit aan je schutting.
  Groetjes, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Hilde,
  Zo leuk voor je dat je precies jouw lievelingskleur hebt kunnen vinden. Samen met de witte bloemen is het een prachtige eyecatcher aan jullie schutting. Mooi!
  Fijn weekend,
  groetjes, Judith

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat!

Groetjes Hilde