zaterdag 27 februari 2010

Aan de fröbel....

Op alle leuke weblogs zie ik zoveel moois, dat ik zelf ook aan de fröbel wilde. Maar toen had ik wel gelijk een probleem, of eigenlijk 3, want niet handig, ongeduldig en geen naaimachine. Toch de stoute schoenen maar aangetrokken en een simpele naaimachine gekocht. Via de beschrijving van het boekje kwam ik al heel ver en werden de eerste steken op een proeflapje geoefend. Gisteren kwamen mijn ouders een dagje bij ons, en terwijl opa dochterlief vermaakte, gingen mams en ik aan de slag. Eigenlijk is het heel simpel, en is het vooral een kwestie van vaker doen. Inmiddels ideëen genoeg, maar of ik het ook uitvoerbaar krijg? Nu nog oefenen om geduldig te zijn....en tijd er voor vrij maken...

6 opmerkingen:

  1. Tcoh knap hoor voor de eerste keer... Leuk stofje, leuke tas.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vaak is het een kestie van gewoon doe. Ik krijg ook een beetje de kriebels...misschien het voorjaar?
    Een vraagje, hoe kom je aan de leuke cijfers van je teller? Vind ze zo vrolijk. Net als je hele blog trouwens, ziet er prachtig uit.
    Groetjes Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijk he voor de eerste keer achter een naaimachine! Ik heb er vorige week ook pas voor de eerste keer achter gezeten en ben nu al aan het bedenken wat ik nog meer kan maken hahaha... erg verslavend dus!

    Je tas is mooi geworden zeg!
    Liefs Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat een leuke blog heb ik gevonden. En je tasje is helemaal geweldig. Ben gek op matroesjka poppetjes en heb net twee tasjes met hetzelfde stofje gemaakt. Zal ze binnenkort op mijn blog zetten.
    Ben zelf ook nog maar een paar maanden met naaien begonnen maar heb de smaak helemaal te pakken!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Hilde,
    Zo af en toe kom ik hier ook eens snuffelen.. wat leuk dat je ook aan de naai bent! Ja die blogjes inspireren he ;-) Maar zo zie je, je bent nooit te oud om te leren, en het is zoo leuk!Binnenkort maak je je eigen tilda vogeltjes, let maar op.. Die high tea ziet er heerlijk uit, de badkamer ook trouwens, maar die bloempotten, ooh, waar haal je die? Zo leuk!!
    groetjes en succes met de naaimachine
    Wilmi

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat!

Groetjes Hilde