vrijdag 1 februari 2013

Envelopjes

Ik zag ze al vaker op de blogs voorbij komen, de enveloppen-mal. Vorige week kreeg ik zelf zulke gezellige post en daardoor wilde ik ook aan de slag. Bij de Hema vond ik een blok met mooi stevig papier met gezellige prints. De enveloppen-mal bestelde ik bij Buiten De Lijntjes

.

 Inmiddels heb ik een aardig stapeltje enveloppen gemaakt. Wat een leuk en gezellig werkje op een druilerige vrije middag. De envelopjes wachten om verstuurd te worden, dus vind je het leuk om een kaartje in een zelfgemaakt envelopje te ontvangen geef dan even een reactie of mail mij even.  En post terug ontvangen vind ik natuurlijk ook leuk. Van de week ook geleerd dat we dat in blogland 'snailmailen' of slakkenpost noemen. Wat grappig!!
6 opmerkingen:

 1. Wat een vrolijke enveloppen, zo'n mal is dan inderdaad wel erg handig!

  Fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee..............ik wil graag met jou posten.......geef mij alleen even tijd.....ik wil natuurlijk wel wat leuks maken voor jou qua kaart/envelop!

  Dus als dat kan?

  Gezellig, groetjes Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat vind ik nou een leuk idee, Hilde! Dotjes behoren tot mijn favorietjes (-: Leuke enveloppen heb je gemaakt! Daar wordt de postbode ook zeker vrolijk van. Zal ik je mijn adres mailen?
  Groetjes van de andere kant van het dorp (-:
  Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heej Hilde,

  jaaaaaaa ik wil hihihi,
  knutsels van jouw zijn om op te snoepen en dat Hema papier ik ben er verliefd op ik heb heeeeeeelvel blokken in geslagen want stppen en ruitjes is echt mijn ding,

  irmaXXX

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat!

Groetjes Hilde