woensdag 4 augustus 2010

Zomertuin

Onze zomertuin!! We zijn nu een week terug van vakantie, maar we hebben helaas nog niet in de tuin gezeten. Het regent maar steeds en alles is zo nat. De hortensia's staan allemaal in volle bloei. Ik vind ze prachtig. In één border staat een hortensiastruik en daar tussendoor staat nu sinds een paar dagen de hibiscus in bloei. Een fleurig geheel.
Achter de blauwe bol staat een hele mooie grote sedumplant. Langzamerhand krijgt deze al wat meer een rode gloed. De herfst doet een beetje al zijn intrede.... Op de tuintafel en het bistro-setje, en ook binnen, heb ik hortensiabloemen in een schaal gezet. De bloemen worden blauw-paars nu ik ze heb afgeknipt, terwijl ze aan de struik echt roze waren.
Het weer is nu wat minder, maar we krijgen vast nog prachtig weer om van de tuin te genieten. 's avonds al weer wat eerder donker... dus lichtjes aan in de tuin.. het gekabbel van de waterbol.. ik wil nog wel wat van zulke avonden!
6 opmerkingen:

 1. Prachtige foto's...geniet van je tuin...liefs Ria....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijke tuin zeg!!
  en ik help je mee met duimen voor nog wat heerlijke zomeravonden
  groetjes Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. maar je foto's zien er op en top zomers uit en goed idee je hortensia in een schaal en er lekker binnen van genieten,

  liefs Irma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat geniet ik van de "Hollandse tuintjes", zeker nu we hier op Kreta al wekenlang elke avond met de tuinslang spartelen. Lieve groet, @nne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er weer prachtig bij je uit.
  Die waterbol, mooi!!!
  Kan je leuk mee decoreren hé met een hortensia.

  Fijn weekend, Hilde, groetjes Stina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet erg heel gezellig uit!

  Ik moet ook nodig eens in de tuin aan het werk.

  groetjes, Lotte

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat!

Groetjes Hilde